‘Projekter’

Grønttorvet

Bydel med grønt hjerte Grønttorvet i Valby skal forvandles til en social bæredygtig bydel med et grønt park-hjerte.  Siden 1958 har det 16 hektar store område været præget af grå industri med de tillukkede grønthaller i midten. I efteråret 2015 forlader grønthandlerne torvet og herefter planlægges at begynde udviklingen af POLYFORM Arkitekters nye masterplan for […]

Læs mere...

Frihedsmuseet

Flyvebladet POLYFORM og den hollandske tegnestue SeARCH har udformet forslaget ”Flyvebladet” til arkitektkonkurrencen om det nye Frihedsmuseum: Under besættelsen blev modstandsgruppernes illegale flyveblade distribueret i stor stil. Flyvebladene og den illegale presse markerede modstandens tilstedeværelse i Danmark for den almindelige dansker og engagerede dem i frihedskæmpernes budskaber. Et glimt af modstandsfortællingen Vi foreslår, at Frihedsmuseet ligger […]

Læs mere...

Horbelev Skole

Kulturgård I landsbyen Horbelev bruger lokale ildsjæle byens nedlagte skole til et væld af forenings- og idrætsaktiviteter. Nu ombygger de sammen med POLYFORM Arkitekter skolen til en kulturgård: En cirkulær tilbygning skal binde den tidligere skoles bygninger sammen i ét tilgængeligt fælles centrum. Funktionerne overlapper Her i kulturgårdens åbne hjerte kan du således møde op […]

Læs mere...

Haderslev Sygehus

Hvad skal det tidligere sygehus bruges til? Kan I give os en idé til, hvad det tidligere Haderslev Sygehus, kan bruges til? Det var spørgsmålet fra Freja Ejendomme til POLYFORM Arkitekter. I idéoplægget har POLYFORM fokuseret på sygehusets fantastiske beliggenhed. Arkitekterne foreslår at transformere bygningerne til et originalt hotel- og konferencekoncept, hvor gæsterne kan få […]

Læs mere...

Försterweg 36-42

Det gyldne vartegn I oktober 2014 indviede Hamborgs borgmester Olaf Scholz et nyt gyldent vartegn for det nordlige Hamborg: Beboelsesejendommen på Försterweg 32-42 som POLYFORM Arkitekter har facaderenoveret og energioptimeret i samarbejde med tyske CR Architekten. Facaderenoveringen har givet beboerne et imødekommende hus, de kan være stolte af – og besparelsen ved energioptimeringen har sikret, […]

Læs mere...

Museumshaven foran SMK

Smeltedigel for kunst og byliv Den nye have foran Statens Museum for Kunst er et åbent bylandskab, som inviterer museumsgæster og forbipasserende til at mødes og nyde kunstpauser og kulturelle events. Museumshaven er tegnet af POLYFORM Arkitekter og hollandske Karres en Brands. ”Det er ikke kun museumsgæsterne, der får en ny lettilgængelig indgang til kunstens verden, […]

Læs mere...

Godsbanearealet i Aalborg

Ny skybrudssikret, CO2-neutral bydel i Aalborg Godsbanearealet i Aalborg er byens nye bydel, som kommer til at huse en række af byens uddannelsesinstitutioner, boliger og erhverv. POLYFORM har udført både masterplanen og projekteret friarealerne med omfattende klimatilpasning. POLYFORM har i masterplanen skabt en robust identitet for bydelen ved at fremhæve Godsbanearealets industrielle historie og bygget […]

Læs mere...

Landskab foran Noma

Verdens bedste restaurant Noma får nyt nordatlantisk landskab POLYFORM har designet et nyt nordisk landskab foran verdens bedste restaurant Noma. Landskabet er skabt for at holde nysgerrige besøgende lidt på afstand – men stadig give dem en smagfuld oplevelse af den nye nordiske verden. Noma blev i april 2014 for fjerde gang kåret som verdens bedste […]

Læs mere...

Cancerrådgivning i Aalborg

Plads til livet ”Skab et hus der inviterer indenfor og giver plads til livet. Nøgleordene er tryghed, hjemlighed, åbenhed og nærvær.” Således lød udfordringen til POLYFORM fra Kræftens Bekæmpelse da tegnestuen skulle udforme det nye kræftrådgivningscenter ”Livsrum” i Aalborg. Ligner ikke et hospital Kræftrådgivningscenteret åbnede i 2013 med en arkitektur som både beskytter og hilser den […]

Læs mere...

Center for Renhold

POLYFORM har tegnet det nye hovedkontor til Center for Renhold i hjertet af København. Centret blev indviet i midten af oktober 2011, og danner rammen for godt 100 daglige brugere. I dette projekt har vi udnyttet den gamle parkeringskælder under Hauser Plads, til at skabe nye pladskrævende kontorer og mandskabsfaciliteter uden at ‘skygge’ for den […]

Læs mere...